top of page

Vores familie regler

Vores regler fokuserer på respekt for den muslimske kultur, samt med hensigt på at du som rejsende er repræsentant for Sunny MeetingPoint. Vi forventer derfor, at du respekterer reglerne, vi har sat...

Værelserne

I vil blive fordelt mellem 2-3 værelser. Du skal bo med dine medrejsende under hele opholdet. Drenge og piger vil blive opdelt på hvert deres værelse. Dette gælder også, hvis du rejser med en ven/veninde eller en kæreste.

Beklædning

Da 95% af befolkningen på Zanzibar er muslimer, forventer vi, at du respekterer deres samfund. Du er som rejsende repræsentant for Danmark, men også for Sunny MeetingPoint. Vi ønsker derfor, at alle rejsende dækker skuldre og knæ, når de bevæger sig rundt ude i offentligheden. 

Når man er på skolen, er du i et professionelt miljø, og arbejder med børn. Derfor har vi en aftale med skolen om, at alle frivillige overholder påklædnings reglerne. 

Der er ingen regler for påklædningen i huset. Sunny Huset er dit hjem, og derfor kan du have lige det tøj på, du ønsker. Dog er det ikke tilladt at ligge topløs eller nøgen på nogen anden måde. 

Billeder

Generelt er det ren høflighed at spørge om lov, inden man poster/offentliggøre billeder af andre mennesker. Vi tillader os retten til at offentliggøre billeder af dig og dine medrejsende under opholdet som reklame på f.eks. Instagram og Facebook. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder, beder vi dig kontakte os, så vi kan tage hensyn til dit ønske.  

Alkohol &

andre euforiserende stoffer.  

Sunny MeetingPoint opfordrer ikke til alkohol, og har derfor lavet det til en regel, at det ikke er tilladt at have eller indtage alkohol i Sunny Huset. Hvis man ønsker at få en drink eller to, kan man blive kørt af vores private chauffør ind til Stone Town, hvor der er mange steder, man kan nyde en drink og se en flot solnedgang. 

ALLE former for stoffer samt snus er FORBUDT! Hvis du bliver taget med nogen former for stoffer, vil du blive bortvist fra programmet og vil IKKE få refunderet dine penge. Dette betyder også, at du vil blive sendt hjem på egen regning, og at vi frasiger os alt ansvar for dig og dine handlinger. 

Du vil også blive informeret nærmere omkring reglerne den første dag på programmet, som bliver brugt som en orienteringsdag.

Sunny House er et hus, som er lejet og dermed ikke ejet af Sunny MeetingPoint ApS. Dette betyder at reglerne for huset er bestemte og uden for diskussion. 

Vi respektere reglerne og forventer at du gør det samme... 

Læs mere om koncekvenserne hvis reglerne bliver brudt under betingelser og vilkår...

bottom of page