top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Kan jeg få vasket mit tøj under opholdet?

Ja, men på den afrikanske måde...

Ja, det kan du godt, dog er det på den gammeldags måde med en spand med vand. Du kan prøve kræfterne af med at vaske tøj, som de gør i Afrika, eller du kan betale vores søde rengøringspersonale for at vaske dit tøj. 

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?

Det er op til dig...

Vi anbefaler at have mellem 500-600 DKK med i ugen til lommepenge. Afrika er generalt billigt, dog hellere for mange end for lidt. Du kan tilkøbe flere aktiviteter under dit opholder, når du befinder dig på Zanzibar. Valutaen i Zanzibar er Shillings (10.000 TSH = 30 DKK). Du behøver ikke have shillings med, når du ankommer, da der er flere steder på Zanzibar, hvor du kan hæve shillings eller få vekslet dine dollars til shillings. Det er i nogle tilfælde billigere for dig at hæve shillings dernede, end at komme med dem fra Danmark. 

Dette er kun en anbefaling, 

Kan jeg fortryde mit valg af safarituren?

Kontakt os hurtigst muligt... 

Som udgangspunkt nej. Vi kan ikke love at kunne refundere pengene, hvis du er afsted og fortryder dit valg. Safari turen tager lang tid og mange resurser at arrangere, og vi kan derfor ikke love dig noget. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Når det er sagt, er Safarituren en vildt fed oplevelse, som du vil huske for livet! Vi gør os meget umage med vores ture, og forsøger at gøre dem så fyldt med oplevelser som muligt. 

Fortryder du, at du ikke har tilvalgt safarituren, skal du skynde dig hurtigst muligt at kontakte vores danske kontor, hvor du skriver en mail med navn, afrejsedato samt hvor længe du skal være afsted. Vi vil derefter besvare din mail, om det kan lade sig gøre, hvor du i så fald vil modtage en regning for safarituren. 

Mail: Sunnymeetingpoint.info@gmail.com

Hvad nu hvis jeg bliver syg under programmet?

Du vil få hjælp af vores to læger...

Vi er så heldige, at der er to læger tilknyttet til programmet. Disse to læger agere også som andet end læger, men er uddannet og meget dygtige til deres arbejde. Lægerne vil hjælpe, så meget de kan, hvorefter de vurderer din situation. Vi håber selvfølgelig ikke, at du bliver syg under opholdet, men der vil altid være hjælp at hente. Lægerne vil vurdere din situation, finde den rette behandling, og evt. tage dig på hospitalet, hvis det er nødvendigt. Som rejsende til Afrika, skal man altid være opmærksom på hygiejnen, samt at få sine malariapiller. Men du er i trygge hænder, hvis du skulle have brug for hjælp. 

Får jeg et lokalt nummer?

Ja, vi giver dig et SIM kort...

Ja, vi sørger for, at du får et SIM kort og dermed et lokalt nummer, når du ankommer til Sunny Huset. Vi beder dig på destinationen dele dit lokale nummer med os og dine medrejsende, så vi altid kan komme i kontakt med dig og omvendt. Du skal selv betale for at tilkøbe ekstra internet eller taletid til din telefon, da der kun er meget lidt på det SIM kort, som vi tildeler dig. Det koster ikke meget at tilkøbe ekstra taletid samt internet (ca. 10.000-20.000 THS). Vores personale i huset vil hjælpe dig igennem hele processen.  

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, som du mangler svar på? 
 
Find os i chatten i højre hjørne... 
Eller kontakt os på mail
Kontakt os - Sunny MeetingPoint
Kontakt os... 
Læs om dit opholds regler her​​
bottom of page