top of page

Vi vil gerne give dig et trygheds-kram!

 

  

Vi har lavet en tryghedsgaranti så du igen kan rejse og bestille rejser trygt, sikkert og uden bekymringer. 

Du er en af vores superhelte som gerne vil hjælpe med at gøre en forskel, og det er vi evig taknemmelige for. 

Vi har derfor opbygget en tryghedsgaranti som skal være som et kram til dig. 

Vi er glade, spændte og forventningsfulde da vi nu kan offentliggøre at vi til

August forventer at sende næste hold frivillige til Zanzibar. 

Skynd dig at reservere din plads her!

 

 

Tryghedsgaranti

Vi har lavet en tryghedsgaranti, som skal sikre dig når du bestiller en rejse. Det betyder at du trygt kan bestille en rejse, da vi giver dig alle dine penge retur, hvis vi ikke kan sende dig afsted på rejsen. Derudover har vi også indført, at du ikke behøver betale for din rejse får senest 1 måned før afrejse. Hvis vi ikke kan fuldføre rejsen, kan du vælge at flytte din rejse til en anden afrejse dato i fremtiden, eller modtage alle dine penge retur. 

Det eneste vi kræver af dig, er at du får taget en Corona test inden afrejse, så vi kan optimere sikkerheden mellem dig og dine medrejsende. 

HUSK: Sunny MeetingPoint er ikke ansvarlig for din flyrejse, og vi kan dermed ikke refundere din flyrejse. Vi anbefaler dig derfor at tilkøbe eller sikre, at du har en afbestillings forsikring inden du bestiller din flyrejse. 

Situationen på Zanzibar

Vores frivillighus, Sunny House, står klar til at du igen kan kommer med os til Zanzibar. Vores søde rengøringsdame vil gøre huset rent hver dag, og sørger for at der er sprit fremme. Alle vores samarbejdspartnere, herunder også Tamani School, er klar, og venter i spænding på at kunne byde dig velkommen. 

Myndighederne på Zanzibar har de seneste måneder meldt ud at der er et meget lavt niveau af Covid-19 smittede, og på baggrund af dette, har de valgt at åbne Zanzibar op igen for turister. Det betyder, at der igen går flyruter til Zanzibar og at der igen er mulighed for at komme ud på aktiviteter. Det er vi super glade for, da det betyder at vi igen kan sende frivillige til Tanzania og udføre vores program. 

Vi har snakket med de lokale, de lokale hospitaler og vores store netværk, og sikret at du kan rejse uden frygt. Vi har både lavet en tryghedsgaranti som skal være et trygt kram til dig, men vi har også ændret nogle forhold på Zanzibar, herunder at der er mindre kontakt mellem dig og de ansatte i Sunny House. Vi følger stadig de danske anvisninger, hvor vi som en familie forsøger at holde afstand til de andre på Zanzibar, vi hoster i ærmet, bruger sprit osv. 

Dog er vi opmærksomme på de danske myndigheders bekymring, da Tanzania har haft problemer med de Covid-19 test de har købt og udført. De danske myndigheder stiller sig derfor kritiske over for, om testene har virket, samt om landet havde økonomisk stabilitet til at kunne vedligeholde deres testcentre. 

Det kan derfor give konsekvenser for Tanzania, da de manglende test, kan have betydning for om landet vil gå fra orange til gul i følge den danske rejsevejledning.  

Vi i Sunny Family er optimistiske, da vi sammen med vores netværk tror på, at det lave smitte tal viser en positiv udvikling til udenrigsministeriet. 

Med store forventinger, håb og glæde ser vi frem til, at vi igen kan sætte foden på Zanzibar til april sammen med vores dejlige frivillige. 

Tilmeld dig i dag trygt med vores tryghedsgaranti. Sikre din plads og start rejsen nu! 

Når du tilmelder dig, kommer du ind i en facebook gruppe, hvor du møder dine medrejsende.

Lad os gøre en forskel sammen!

Tilmeld dig her

Q&A - Covid-19 

 

Hvornår sender vi næste hold afsted? 

Vi forventer at sende det næste hold til Zanzibar august 2021. Tilmeldingen er allerede åben, og du kan trygt bestille din rejse i dag med vores tryghedsgaranti. Vi regner med at tilmeldingen vil gå stærkt, så sikre din plads i dag. Du kan tilmelde dig her

Hvilke forhold tager vi nu med Covid-19? 

Vi sikrer at Sunny House bliver rengjort, at der er afstand mellem de frivillige og vores medarbejdere. At der er håndsprit i huset, samt at vejlede de frivillige i at bevæge sig rundt på Zanzibar.

Skal man i karantæne når man lander på Zanzibar?

Nej du skal ikke i karantæne når du lander på Zanzibar. Det eneste vi beder dig om, er at få lavet en Corona test inden afrejse, hvor du kan bevise at du ikke har Corona. Det betyder også at vi beder dig minimere hvor mange personer du er i kontakt med op til din afrejse. Disse forbehold er lavet for at sikre din, dine med rejsende samt de lokales sikkerhed. 

Er det forsvareligt at rejse til Zanzibar? 

Lige meget hvorhen i verden eller i Danmark du rejser hen, er det forbundet med en risiko at få Covid-19. At rejse væk fra det danske sundhedsystem er endnu en faktorer man skal have med i vurderingen. Ud fra vores vurdering mener vi, at det nu igen er forsvarligt at rejse til Zanzibar. 

At rejse med en gruppe, have et fast hjem kun for de frivillige, samt at rejse med lokaltkendte vil altid være en fordel både for sikkerheden, sundheden men også trygheden. 

Vi vurderer at det igen er forsvarligt at rejse til Zanzibar, efter mange samtaler med de lokale og vores store netværk. Vi gør vores bedste for din sikkerhed og guider dig helt fra Danmark til Zanzibar og hjem igen. 

Husk dog altid at ringe og snakke med din forsikring, så du er godt informeret.  

bottom of page