top of page

Om programmet

Med Sunny MeetingPoint får du en unik mulighed for at rejse og samtidig lave frivilligt arbejde. Frivilligt arbejde i udlandet er en mulighed som gavner alle. Oftest kræver det dog også det hele store arbejde af dig som frivillig. Der kan nemlig oftes komme ekstra beløb på rejsen ved transport samt kost og logi. Derfor har vi lavet et program til dig og dine medrejsende, så I kommer ud og ser den afrikanske kultur, gør en forskel ved frivilligt arbejde, og får oplevelser for livet. Programmet er helt gennemsigtigt, og tager sig af alt, så du dermed ikke kan tænke på andet end at nyde rejsen og hjælpe børnene. Programmet dækker alt du har behov for når du befinder dig på Zanzibar, men tilbyder også at du kan tilkøbe ekstra oplevelser efter ønske. 

 

Vi tager dig både med ud for at svømme med vilde delfiner, rundt på spice farm, du har mulighed for at tilkøbe en fascinerende safari-tur, udforske naturen i Tanzania, og meget mere. Du kommer til at bo i et 3 etagers hus lige ned til vandet, hvor du og dine rejse kammerater kan nyde solnedgangen, den smukke strand og de ude områder der er til huset- 

 

Programmets formål er at give dig oplevelser for livet, et frivillig bevis, som du kan bruge i din kvote 2, samt en udvikling af dig selv som person. 

 

Tilmeld dig nu, og hjælp os med at gøre en forskel… 

 

Vi ses på Zanzibar!

Godt at vide om rejsen...

Synny Bloggen

Følge med på Sunny Bloggen, hvor vi opdaterer og fortæller om vores rejse

På Sunny Bloggen opdaterer både vores program manager og vores rejsende omkring deres ophold på Zanzibar. Her kan du læse om, hvordan programmet udvikler sig, hvordan huset bliver helt speciel, hvad frivilligt arbejde i udlandet indeholder, samt hvilke tanker de rejsende har haft under deres ophold....

Læs her
Godt at vide inden rejsen...

Sikkerheden og omgivelserne på Zanzibar​

Zanzibar er generelt et meget sikkert sted, som er vant til mange turister. 

Så du skal ikke være bange for at bevæge dig rundt i byen. Dog anbefaler vi, at I altid bevæger jer rundt i grupper.

Derudover vil du have nummeret på program manageren, som du altid kan ringe til. 

Huset er altid et sikkert sted, hvor der både er en mur, der beskytter dig, samt vores security. 

Man skal generelt være opmærksom på sine omgivelser, når man rejser, og det samme gælder selvfølgelig også her. Man skal ikke bevæge sig rundt selv om aftenen, samt tage med andre mennesker hjem. Du vil altid blive kørt rundt af vores privat driver, som kun er tilknyttet dette program.  

På Zanzibar bliver du mødt med ordene ”jambo”, som betyder hej på lokalt sproget Swahili. Generelt er menneskerne på Zanzibar meget venlige og meget hjælpsomme. De ved godt, at du som frivillig er kommet for at hjælpe deres samfund, for ikke at tale om deres børn. De er derfor meget taknemmelige for det arbejde, du gør, og det lægger de ikke skjul på. Det er ikke alle mennesker på Zanzibar, der taler godt engelsk, dog kan du tydeligt mærke deres taknemmelighed. 

Hvilket sprog snakker de på Zanzibar?

De taler primært Swahili på Zanzibar, men mange kan også tale engelsk.

Du vil blive undervist i Swahili under dit ophold, derudover lærer du også meget ved at tale med børnene på skolen.

Det er ikke et krav at, du lærer at tale Swahili, og du vil fint kunne leve med dit engelske. Dog er det meget sjovt at kunne sige de basis gloser, som du når at lære under dit ophold. 

Derudover vil du også i din afrejseguide modtage en liste med de vigtigste gloser. 

Hvorfor rejse med Sunny Meetingpoint?

Du skal rejse med Sunny MeetingPoint, fordi du kommer tæt ind på kulturen i Afrika. Derudover får du både et frivilligt bevis, hjælper os med at gøre en forskel, samt en masse fede oplevelser. Du har både mulighed for at komme ud og dykke, surfe, safari eller tage på en weekendtur til en af verdens smukkeste strande.

Sunny MeetingPoint er også de eneste der tilbyder en rejse som både inkludere oplevelser og frivilligt arbejde. Derudover bliver du en del af vores familie, vores fælleskab og vores historie. 

Hvad kan man forvente?

Når du rejser med Sunny MeetingPoint, kan du forvente en rejse fyldt med oplevelser. Der er ikke en dag på skolen, der er den samme. Der er masser af smil omkring dig, og du vil blive taget imod med åbne arme. 

Du kan også forvente en masse sjove aktiviteter, som du kan være med til at planlægge eller bare deltage i de aktiviteter som vores program manager arrangerer. 

Du bliver en del af vores familie, og kan blev tilbudt at være med i projekter i fremtiden. 

Hvad gør os specielle?

Vi er specielle, fordi vi ikke kun har fokus på frivilligt arbejde i udlandet, men også at man udnytter, at man er placeret på smukke Zanzibar. Vi er stolte over at kunne yde det frivillige arbejde, men også taknemmelige for, at du hjælper med. Vi har derfor også fokus på, at du skal opleve kulturen, stemningen samt en masse andre oplevelser på din vej rundt på Zanzibar. Vores fokus på det frivillige arbejde er lige så stor, som du skal have en god og uforglemmelig tur.

Vi er de eneste der allerede tilbyder et færdigt program, hvor du som frivillig bare skal tænke på at nyde rejsen og hjælpe til på skolen.

Program oversigt Sunny MeetingPoint

4 ugers program

Her kan du se et eksempel på vores 4 ugers program. Dette er kun et eksempel og varierer hver gang. 

Læs mere om aktiviteterne på et ophold her!

Program oversigt Sunny MeetingPoint
Skærmbillede 2020-07-08 kl. 15.10.31.png

Til de bekymrede forældre

Som forældre går der sikkert mange tanker igennem hovedet, inden man sender sine børn ud i verden på egen hånd. Hvor skal de bo? Hvordan er sikkerheden på Zanzibar? Hvordan fungerer deres kultur? Vores team har forsøgt at give så mange informationer som muligt, så du som forældre kan blive mere tryg ved at vinke på gensyn i lufthaven. 

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, og har derfor altid security rundt om Sunny House. Der befinder sig sikkerhedskamera og en mur. Men når det er sagt, er Zanzibar en meget fredelig ø. Befolkningen er taknemmelige for det arbejde og den energi, som vi udøver. 

Vi har også sørget for, at der er Wi-Fi i Sunny House, så I kan holde kontakten samt fortælle om alle oplevelserne og indtrykkene. Det skal dog nævnes at internettet ikke er det bedste på Zanzibar, og kan derfor godt svigte nogen gange. Så man kan godt sige at "intet nyt, er godt nyt", da de unge mennesker også vil være beskæftiget med en masse oplevelser.

Zanzibar's befolkning består næsten kun af muslimer, og de unge mennesker vil derfor møde en anden kultur end den, de kender fra Danmark. Igennem opholdet vil de blive informeret om den muslimske tro, samt påklædningsreglerne uden for Sunny House. Disse regler er dannet for at respektere, at vi er gæster i deres land, og de byder med glæde rejsende velkomne med åbne arme. 

Hvis du sidder tilbage med flere spørgsmål, kan du altid kontakte os på vores mail: sunnymeetingpoint.info@gmail.com, hvor vi vil besvare dine spørgsmål. ​​

bottom of page