top of page

Vi besøger et specielt børnehjem!☀️


Læs blogopslaget neden under videoenDet er først, når man mister det, man finder ud af værdien.

Og det er lige præcis, hvad vi har oplevet ikke kun i Danmark, men i hele verden under denne Corona krise. 

Vi savner hinanden, vi savner de hyggelige øjeblikke, men mest af alt savner vi de varme kram. 

Vi lærer meget om os selv i denne tid, men vi håber også, vi stopper op og nyder, hvor heldige vi er. 

Når engang denne krise er ovre, kan vi igen komme hjem til mors lækre mad, hjælpe far med alle hans projekter. Bedst af alt kan vi dele de manglede varme kram ud igen. Opleve den dejlige følelse i maven, når det lille tryk og varmen omringer dig.

Vi deler en uendelig kærlighed som en familie. Selvom man dummer sig, så vil din familie altid støtte dig. Når du går igennem en svær periode i dit liv, så vil din familie altid være der. 

Det skal vi huske og nyde, fordi det er ikke alle, der har denne luksus.


Der er over 100 millioner børn, som ikke har deres forældre. Det kan både skyldes sygdom, eller at deres forældre ikke kan give dem det liv, de fortjener. Størstedelen af de børn bor i Afrika. 


Når du er frivillig på smukke Zanzibar, tager vi dig med ud til et særligt børnehjem, hvor du har mulighed for at donere alt fra mad til tøj, legetøj og meget mere. Børnehjemmet hedder SAMIU-L-BASWIR og er ikke et almindeligt børnehjem, da de har valgt at udnytte den lille bygning, de har, til en skole. Men det er kun en skole for de forældreløse børn, så de kan lærer det basiske engelsk, swahili samt læse og skrive. 

Børnene bor derfor ved familier i den lille fattige by. Det smarte ved systemet er, at familierne ikke skal sørge for andet end at støtte børnene og give dem den kærlighed, de går glip af. Mad, tøj osv. står børnehjemmet for at give til de dejlige børn.


"Energien ved børnehjemmet et helt unikt, og virkelig noget alle skulle opleve på egen hånd. Man finder virkelig ud af, hvor heldig man er, og hvordan de små ting i livet kan have sådan en kæmpe betydning. Det vil jeg virkelig huske, når jeg kommer hjem til Danmark" - Emma, frivillg 2020


Tag med os på eventyr, og sikre din plads nu! 

Find nu også de nye rejsedatoer for hele 2021.Vi glæder os til at byde dig velkommen til Sunny Family ☀️✈️Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page