top of page

Hvorfor rejse til smukke Zanzibar?

Spørgsmålet er nok mere:"Hvorfor ikke?".

Hvis man søger på Zanzibar på Instagram kommer der utallige billeder af kridhvide strande op, hvor det smukkeste, klareste blå vand bølger sig blødt op ad stranden. Ikke nok med de smukke omgivelser, så kommer der også billeder af Zanzibars smilende befolkning og de glade rejsende, der nyder Afrikas lille diamant.

--------------------------

Zanzibar er placeret i den østlige del af Afrika, og er en ø lige over Madagaskar.

Når man tænker på Afrika, forbinder man ofte kontinentet med fattigdom og farlige omgivelser. Afrika har mange u-lande, og selvfølgelig skal man tage sine forbehold. Men farlig kan man næsten ikke sige om Zanzibar. Den befolkning, vi har mødt, har ihvertfald været det modsatte! Smil på smil, latter og mange vinkende hænder beskriver den imødekommende kultur og samfund, Zanzibars befolkning lever i.

Duften af den lokale mad spreder sig over byen hver onsdag, når de har madmarkedet placeret i de bedste omgivelser ved stranden. Her samles befolkningen og rejsende gæster til en unik madoplevelse til den smukke solnedgang.

Modersproget, Swahili, summer i baggrunden, men det meste af befolkningen kan også tale og forstå engelsk, da det er blevet en del af undervisningen. "Jambo!" bliver der råbt i alle retninger, når du bevæger dig forbi de legende børn, som alle er helt fascineret.

Følelsen af at være hjemme, velkommen og en del af noget større er ubeskriveligt og skal opleves. En oplevelse for livet.

- Love Sunny Family - Følg med på Instagram og Facebook:

www.instagram.com/sunnymeetingpoint/

www.facebook.com/sunnymeetingpoint/

TILMELD DIG NU HER!

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page