top of page

Om Sunny MeetingPoint

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
....  Do good, and good will come back to you  ...

Hvem er vi?

Sunny MeetingPoint’s historie starter i 2019, hvor vi besøgte Tamani School. Her fik vi en rundvisning på skolen og skolens historie. Vi faldt hurtigt for skolens mission om, at gøre skolegangen gratis for børnene. Vi så hurtigt, at vi kunne hjælpe skolen ved at tilbyde rejsende, som ønsker at være frivillige og gøre en forskel ikke bare for verden, men også for den enkelte person. 

 

Kort efter opstod Sunny MeetingPoint, som har gjort det til en mission, at hjælpe børnene og støtte dem i deres uddannelse. Vores vision opbygger sig omkring at gøre en forskel, hvor vi kan. Tamani Foundation giver os muligheden for at blande oplevelser, rejser, personlig udvikling samtidig med at gøre en forskel ved frivillig arbejde. Vi arbejder tæt sammen med programmanagerne for Tamani School, så vi kan gøre disse/denne måned til en uforglemmelig oplevelse. 

Hvorfor gør vi det her?

Sunny MeetingPoint har fokus på at hjælpe børnene ved at støtte deres skolegang. Det opnår vi ved DIN hjælp! DU er grunden til, at vi kan gøre, hvad vi gør, og DU gør en kæmpe forskel…

Så AF HJERTET TAK! Du hjælper os med at opnå vores mål og at opbygge en god energi omkring frivilligt arbejde. 

Når du rejser med Sunny MeetingPoint, støtter du også skolen med et beløb hver måned. Sunny MeetingPoint donerer hver måned et beløb til skolen, som de bruger til blyanter, notesbøger og nye andre ting til skolen. 

Derudover gør vi det også for dig. Alle burde rejse til Zanzibar og møde denne smukke ø, som udfolder sig med de smukkeste strande, fyldt med masser af aktiviteter og bedst af alt, smil alle vegne! Vi prioriterer dig, og gør alt hvad vi kan for, at du får oplevelser for livet! Vores personale er altid klar til at imødekomme dine ønsker, så hold dig endelig ikke tilbage. Sunny MeetingPoint opstod på en impulsiv idé, som endte med at være en idé, som kunne gavne mange mennesker. Så hvad holder dig tilbage? 

Mød Sunny Teamet

received_248940956301102_edited_edited.j

Mia

Mia står for alt kontakten til de frivillige samt den danske del af programmet. 

Hun svarer på dine mails, og er mellemleddet fra Danmark til Zanzibar. 

 

IMG_7515 2.JPG

Amney

Amney er uddannet læge, og har været med til at starte programmet op. Hun bor på Zanzibar og sørger for at programmet fungerer 

received_855109491586082_edited.jpg

Salum

Salum er vores anden læge, som også bor på Zanzibar. Han fungerer som programmanager, og hjælper med alle aktiviteterne samt personalet.  

IMG_20200210_115600.jpg

Malou 

Malou studerer i Danmark, og hjælper med at besvare alle dine spørgsmål over mail, eller på chatten. Hun tager også ud på skoler og fortæller om Sunny MeetingPoint

IMG_20200428_181003_edited.jpg

Daudi

Daudi er en af de sikkerhedsvagter der altid vilvære tilstede ved Sunny House. 

IMG_7515 2.JPG

Said

Said er vores chauffør, som vil køre dig rundt på Zanzibar. Han har arbejdet med tourister I mange år, og er derfor den perfekte person til at spørger om alle de gode og hemmelige steder!

IMG_7515 2.JPG

Personale

....

IMG_20200212_122714_edited.jpg

Berit

Berit er vores bogholder, som hjælper med regnskabet og bogføringen

Kontakt os

Mail: SunnyMeetingPoint.info@gmail.com
ELLER chat med os! Vi er her for at svare på dine spørgsmål og forberede dig bedst muligt på din rejse. Så hold dig ikke tilbage! ​
bottom of page