top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Hvad er mit ansvar inden jeg tager afsted?

Dine vacciner og din flybillet...

Du skal selv have styr på alle dine vaccinationer samt din flybillet. Derudover skal du også huske dit gule vaccinekort, da du skal fremvise dokumentation for gulfeber vaccination ved ankomst. 

Det er også dit ansvar at sørge for, at du har de rigtige vaccinationer, som dækker hele opholdet, det frivillige arbejde samt aktiviteterne. Herudover anbefaler vi, at du også sørger for at tegne en rejseforsikring i tilfælde af, at vi ikke kan oprette et hold. 

Skal jeg have erfaring med undervisning?

Nej, det behøver du ikke...

Nej, vi forventer ikke, at du som frivillig har erfaring med undervisning eller børn. Vi forventer kun, at du møder op med et smil på læben og lysten til at gøre en forskel. Erfaringen vil du opnå igennem programmet, hvor du også vil blive udfordret, sammen med dine medrejsende, i at skulle arrangere aktiviteter samt undervisning. 

Det eneste krav vi sætter til dig er, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Skal jeg have et visum?

Ja, men først når du lander på Zanzibar...

Du skal ansøge om dit visum, når du lander i lufthaven på Zanzibar. Visummet koster lige nu 50 dollars, som du skal betale kontant. Vi vil informere dig, hvis der sker nogle prisændringer på visummet inden din afrejse, eller hvis der sker nogle ændringer ifølge regler osv. Vi kan desværre ikke styre regeringen, og kan derfor kun indrette os efter de regler, som de laver. Dette er ikke noget, du skal bekymre dig om, da vi hele tiden holder dig opdateret, så vi kan give dig den bedste mulige oplevelse. Mere information samt en guide til dig, når du lander i lufthaven, vil du modtage når vi har fået din tilmelding. 

Skal jeg være god til engelsk?

Nej, men du bliver automatisk bedre på rejsen... 

Som udgangspunkt vil det være en fordel for dig selv at kunne basis engelsk, da det er den måde, du kommunikerer med personalet, lærerne, børnene osv. Du vil altid være sammen med dine medrejsende, og derved kan I støtte jer op ad hinanden. 

Programmet vil også forbedre dit engelsk, da du ikke kan undgå det engelske sprog. 

Skal jeg rejse alene?

Det er op til dig selv...

Du bestemmer selv, om du vil rejse alene eller med flere venner. Det er helt op til dig og dine venner. Programmet giver dig en masse nye venner, som du skaber et helt unikt forhold til. Vi vil betegne dine rejsekammerater som venner for livet. Hvis du vælger at rejse sammen som en gruppe på minimum 5 personer, beder vi jer kontakte vores kontor, som kan uddele en voucher til en gratis tur i Zanzibar Zoo til dig og dine medrejsende (Her menes alle 5 rejsende)

 

Hvis der er nogle spørgmål, så skriv gerne en mail til os, og vi vil besvare alle spørgsmål bedst muligt. 

Møder jeg de andre inden rejsen?

Nej, men der bliver oprettet en Facebook gruppe...

Ved din tilmelding vil du blive tilmeldt en privat facebookgruppe, hvor du får din første kontakt med dine medrejsende. Gruppens primære formål er, at I sammen kan bestille flybilletter. Derudover beder vi dig også skrive kort om dig selv i gruppen, så dine nye bedste venner ved, hvad de skal glæde sig til. Gruppen fungerer som jeres platform sammen, hvor I kan have kontakt, dele rejse planer, tanker osv. 

Hvad nu hvis jeg har madallergier?

Kontakt os, og uddyb din allergi... 

Vi forsøger så godt som muligt at imødekomme alle madallergener under opholdet. Vi ønsker derfor, at du meddeler os ved tilmelding, hvilke allergener du har. På Zanzibar er det dog meget begrænset med glutenfrie muligheder, derfor opfordrer vi til, at du selv medbringer noget mad til turen. Du vil blive nærmere informeret, når vi har modtaget din tilmelding samt oplysningerne på dine allergener. 

Hvor starter programmet?

På Zanzibar

hvor vi tager imod dig...

Du skal selv komme til Zanzibar, hvor vores personale vil tage imod dig. Vi står klar enten ved lufthavnen eller færgen. Vi anbefaler dog, at du flyver direkte til Zanzibar, da det er en mere behagelig tur, samt lettere for de rejsende. 

Hvad skal jeg pakke?

Du får en vejledende pakkeliste... 

Du vil modtage en pakkeliste sammen med vores afrejseguide, som du modtager, når du har tilmeldt dig. 

Men som en kort opsummering skal du medbringe alt det sædvanlige til en rejse og vise hensyn til vores regler for beklædning. Derudover skal du også medbringe en lås, som du skal bruge til din egen skuffe, hvor du kan opbevare dine værdigenstande. Vi fraskriver os alt ansvar for mistede genstande. 

Hvor skal jeg bo?

Sunny Huset er dit nye hjem væk fra hjemmet

Du skal bo i Sunny Huset, som er dit hjem sammen med dine medrejsende. 

Huset er et stort hus, der ligger lige ud til vandet. Der er altid security omkring huset, rengørings personale, kokke eller andet personale. Huset ligger tæt på midtbyen Stone Town (ca. 5 min kørsel) og er placeret i et fredeligt område. Huset har mange udeområder, som du kan frit bruge til aktiviteter med dine medrejsende. 

I huset er der 4 værelser med ét toilet til hvert værelse. Derudover er der et køkken, to stuer/opholdsrum samt et udendørs køkken.

 

Du kan læse mere om huset, og se billeder under ”Sunny Huset”, eller klikke på "Se mere"...

Support

Vi er klar med hjælpen ved vores support...

Vi hjælper dig, og tilbyder dig support igennem hele din rejse. Helt fra din tilmelding er du mere end velkommen til at skrive en mail til os eller ringe i telefontiderne. 

Derudover modtager du også en rejseguide ved din tilmelding, som informerer dig nærmere, giver dig en masse gode råd, pakkeliste osv. 

Vi hjælper dig også under din rejse. Der vil altid være en program manager, som kan hjælpe dig, hvis du får hjemve, har brug for hjælp eller andet. Det er ikke altid, at der vil være en dansktalende leder dernede, men ellers er vi altid klar til at hjælpe, hvis du skriver en mail eller ringer i telefontiderne. 

Vores mail: Sunnymeetingpoint.infro@gmail.com

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, som du mangler svar på? 
 
Find os i chatten i højre hjørne... 
Eller kontakt os på mail
Kontakt os - Sunny MeetingPoint
Kontakt os... 
Læs om dit opholds regler her
bottom of page