top of page

Generalle betingelser & vilkår

Når der omtales ”dit”, ”dig”,  ”du” ”rejsende” eller ”deltageren” Er der tale om kunden.

 

Når der omtales ”os” ”vi” eller ”vores” er der tale om virksomheden Sunny MeetingPoint ApS. 

Ved første indbetaling til os, godkender du automatisk vores generalle betingelser og vilkår. 

 

Aftaleindgåelse 

Aftalen er indgået når du har betalt dit depositum eller det fulde beløb. Det er dit ansvar at lave indbetalingen indenfor den aftalte tidsperiode, og vi gør dig derfor opmærksom på, at du skal tjekke dit spam filter. 

 

Hvis du er mindreårig, bør du gennemgå denne tekst sammen med din forælder eller værge for at sikre, at I begge har forstået den. Vi er ikke ansvarlige for at kontrollere din alder, men det hænder, at vi foretager verifikations kontrol. Hvis vi konkluderer, at du er mindreårig, og at vi har indsamlet oplysninger om dig uden samtykke fra din forælder eller værge, sletter vi de oplysninger så hurtigt som muligt, og det vil ikke være muligt for dig at benytte dig af Sunny MeetingPoint.

 

Visum/ Pas / Vaccination

Det er dit ansvar at have et pas der er minimum 6 måneder gyldigt under og efter din rejse, ellers kan du blive nægtet adgang til Zanzibar. Derudover er det dit eget ansvar at have alle de rejsedokumenter som det kræver til din rejse. Derunder kan dokumentation af dine vacciner samt dit ansøgning til et visum (Du søger et visum når du ankommer til Zanzibar) 

Vi hjælper med at forberede dig på hvordan du skal søge visummet, dog skal du være opmærksom på, at reglerne kan ændre sig. I så fald gør vi vores bedste for at informere dig omkring ændringen.  

 

Dit visum giver dig ikke ret til at tage imod betaling for noget arbejde, og det er derfor ikke lovligt at arbejde på dette visum. Herunder er det frivillige arbejde godkendt, da det ikke indebære, at du får en løn. 

 

Mad samt indkvartering på destinationen

Vi sørger for, at du dagligt får 2 måltider som bliver serveret i huset samt snacks. Der vil være nogle aktiviteter der er inkluderet mad, ellers er det på egen regning. Hvis man ønsker at tage ud og spise i byen, er det igen på egen regning. 

 

Huset skal være dit og dine medrejsendes hjem, dog tillader vi os at danne regler som gælder under hele opholdet. Herunder er det heller ikke tilladt at have besøgende eller invitere en anden person med ind i huset af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du ønsker at få besøg skal du først spørger om lov inden du inviterer dem ind i huset. 

 

Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig accepterer du, at dit ophold er på eget ansvar. Sunny MeetingPoint kan derfor ikke stå til ansvar for hvad en tredjeparts person begår af handlinger. Vi er her altid til at hjælpe dig, men vi forventer også, at du som en selvstændig person vurdere situationer med henblik på, at du er i sikkerhed.  

 

Din bagage samt værdigenstande er til enhver tid dit eget ansvar, og vi tager derfor ikke ansvar for mistet eller ødelagte genstande. 

 

Vi gør opmærksom på, at alle ydelser og aktiviteter, der udføres på destinationen er under den tanzaniske lov. 

 

Allergier, bevægelseshæmmede eller andet

Det er din pligt at indberette hvis du lider af nogle sygdomme, allergier eller er bevægelseshæmmet. Vi behandler din information til din fordel, og bruger kun viden til at kunne hjælpe dig hvis der bliver behov for det. Vi tillader os retten til at annullere din tilmelding, hvis vi ikke mener, at vi kan garantere, at du kan få den optimale sikkerhed, eller andre ting der gør, at vi vurdere din rejse til at være for farlig for dig. 

Sunny MeetingPoint har derfor retten i alle tilfælde til at afvise din tilmelding, hvis vi vurdere at din sikkerhed eller dine medrejsendes sikkerhed ikke lever op til vores standarder og krav. Herunder dækker vi ingen omkostninger til rejsen, som f.eks. fly, vaccination osv. 

Hvis du har nogle spørgsmål bedes du skrive en mail til vores danske kontor, hvor du uddyber dine vanskeligheder. Hvis vi er forberedt på at skulle optimere vores sikkerhed for dig, er det nemmere for os. Dette betyder også, at det aldrig er for tidligt at spørger ind, men kun for sent. 

 

Afbestillings- og rejseforsikring

Vi anbefaler dig kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring. Denne forsikring skal senest tegnes ved betalingen af rejsen/ depositum

Din rejseforsikring skal dække alle aktiviteter du ønsker at deltage i, frivilligt arbejde samt udgifter til f.eks. sygdom, ulykke, hjemtransport osv. 

Som et minimum skal din forsikring dække akut lægehjælp, hjemtransport samt dække frivilligt arbejde. 

 

Sunny MeetingPoint er ikke ansvarlige for skade, ulykker, forsinkelser eller andre uregelmæssigheder, der kan være forårsaget af defekt på ethvert køretøj eller andet udstyr, som ikke er vores. Igen anbefaler vi, at du er godt forsikret igennem en god forsikring. Heller dække for meget end for lidt… 

 

 

Din rejse til opholdet

Vi anbefaler dig altid, at du møder som minimum 3 timer før afgang i lufthavnen, for at sikre dig at kunne nå dit fly. Dette er stadig vores anbefaling selvom du laver online-tjek ind. Det er dit ansvar som rejsende at holde dig opdateret på dit fly, i forhold til boarding, gate osv. og du skal derfor altid være opmærksom på skærmene i lufthavnene. Reglerne for din flybillet finder du hos udbyderen, som du også skal henvende dig til, såfremt dit fly bliver aflyst, forsinket eller andet. Vi står altid til rådighed til at hjælpe, men kan ikke garantere dig en løsning på problemet. 

Du kan bruge appen "Tripcase" til at holde dig opdateret på din rejse eller flyselskabernes hjemmeside. 

Det er også dit ansvar at sikre, at du kan nå flyet. Dette indebære også, at du skal gøre opmærksom på dig selv i security køen, hvis du vurdere, at du ikke kan nå dit fly.  

 

Hvis du ikke når dit fly, og derfor ikke ankommer til det planlagte tidspunkt, er det dit ansvar at kontakte Sunny MeetingPoint, og informere om din rejse. Hvis ikke du gør dette, tager vi os retten til at annullere dit ophold hvilket betyder, at opholdet ikke kan benyttes eller refunderes. 

 

Du skal huske at benytte din rejse i korrekt rækkefølge. Hvis ikke du gør dette vil flyselskabet annullere de resterende fly som du har booket. 

 

Sunny MeetingPoint fratræder sig alt ansvar for din rejse til og fra Zanzibar samt eventuelle tab på din flyrejse. 

 

Du skal efter tilmeldingen indberette information, som f.eks. ankomst til Zanzibar lufthavn, forsikringsselskab osv. Dette er dit ansvar at indberette den rigtige information til os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Alt information bliver beskyttet af persondataloven, som kan læses længere nede. 

 

Regler og ordensbestemmelse

Du skal som rejsende indrette samt overholde de regler som Sunny MeetingPoint har sat, samt reglerne for vores underleverandører, som f.eks. hoteller, transportmidler, aktiviteter, Tamani School osv. 

 

Sunny MeetingPoint tager retten til at kunne bortvise dig fra vores program, hvis vi vurdere, at du har brudt/eller groft overtrådt vores eller vores underleverandørers regler. Du kan også blive bortvist, hvis dine medrejsende føler sig for generet eller vi oplever en upassende opførsel. Dette er en vurderingssag som vi vurdere, samt tager en samtale med dig. 

I tilfælde af en bortvisning er du ikke berettiget nogen tilbagebetaling eller erstatning fra Sunny MeetingPoint. Herunder er det også dit eget ansvar at kunne komme hjem, dog forsøger vi at gøre vores bedste for, at du kommer sikkert hjem. 

Hvis du kommer i problemer med den tanzaniske lov, vil vi gøre vores bedste for, at du får den optimale hjælp, dog tager vi ikke ansvar for de udgifter det kan medfører. Dette betyder også, at vi ikke refundere din opholdspris eller andet. Som rejsende kan du ikke kræve vores hjælp hvis du laver en grov overtrædelse af loven, og Sunny MeetingPoint kan til hver en tid trække sig tilbage, og lade dig og dine nærmeste løse dine problemer. Vi vil som udgangspunkt altid kontakte den danske ambassade, som altid er klar til at hjælpe dig, og du vil dermed aldrig være alene uden hjælp. 

 

Manglende betaling

Hvis ikke du laver dine indbetalinger til den dato som Sunny MeetingPoint stiller, tager vi os retten til at kunne annullere dit ophold, hvor dit depositum samt del betalingerne ikke refunderes. 

 

Ændringer af rejsen

Hvis der sker ændringer i opholdet, eller at opholdet ikke kan udføres, vil du blive informeret hurtigst muligt. Dog informere vi ikke omkring mindre detaljer som ikke bliver en udfordring for dit ophold. Hvis denne ændring gør, at din rejse bliver over 500DKK dyrere, giver vi dig muligheden for at få dine penge retur, hvis det er ønsket. Du skal meddele Sunny MeetingPoint om du ønsker fortsat at være en del af programmet inden for den fastsatte frist. Hvis vi ikke modtager et svar, anser vi det som din accept til at blive på programmet. 

 

Vi tillader os at ændre i det program der er blevet opstillet, og du kan derfor ikke stole 100% på det eksempel på programmet som vi har opstillet. 

 

Fortrydelsesret 

For køb af pakkerejser gælder der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven § 18 

Afbestilling af dit ophold

Hvis vi af nogen grund bliver nødt til at opsige aftalen mellem den rejsende og Sunny MeetingPoint f.eks. ikke nok tilmeldte skal det ske 30 dage inden afrejse. Denne varsel giver dig mulighed for at få dit fulde beløb retur, dog tilbyder vi dig også muligheden for at komme på samme ophold i den nærmeste mulige måned. 

Dog kan vi ikke kontrollere sygdoms udbud, naturkatastrofer, terror osv. og du kan derfor risikere at afbestillingen sker under en måned før afrejse. I dette tilfælde vil du få refunderet det fulde beløb minus de allerede afholdte udgifter. Dog får du muligheden for at vælge at komme på det nærmeste frie hold, i stedet for at få dine penge refunderet. 

Vi gør dig igen opmærksom på, at Sunny MeetingPoint fratræder sig alt ansvar for din rejse til og fra Zanzibar, og refundere derfor ikke udgifter eller erstatter yderligere omkostninger som f.eks. forsikringer, flybilletter, vacciner osv.

 

Hvis du ønsker at afbestille dit ophold, skal du give en skriftlig meddelelse til vores danske kontor omkring din afbestilling. Det er derfor ikke muligt at afbestille ved en mundtlig samtale. 

Vi kan ikke i alle tilfælde refundere alle pengene retur. 

  • Hvis din afmelding betyder, at vi ikke kan oprette holdet

  • Hvis du afbestiller mindre end 60 dage før afrejsedato. 

 

Som udgangspunkt har vi reglerne for afbestilling som følgende 

  • Annullering mere end 90 dage før opholds start: Du kan få det fulde beløb retur

  • Annullering mellem 60-90 dage før opholds start: Du kan ikke få refunderet dit depositum 

  • Annullering under 60 dage før opholds start: Ingen refundering

 

Hvis du dropper ud under opholdet vil du ikke få nogen refunderinger. 

 

Hvis du ønsker at ændre din opholds start, skal du straks kontakte det danske kontor, som vil fortælle dig om det er en mulighed. Vi prøver at imødekomme dit ønske, dog kan det muligvis give ekstra udgifter, som er dit ansvar. 

 

Sunny MeetingPoint tillader sig at kunne ændre på opholdet efter opholdets start. 

 

Reklamation & klager

Hvis du oplever mangler ved vores underleverandører, skal du henvende din klage til dem, og så hurtigt som muligt. Du kan få oplyst deres informationer af vore program manager. Hvis ikke du er tilfreds med deres løsning, vil vores medarbejder hjælpe dig løse problemet bedst muligt. Hvis ikke du indberetter din klage hurtigst muligt, kan du miste retten til at påberåbe dine mangler, og dermed mister du retten til at opnå kompensation. Hvis du vælger at klage til en af vores underleverandører, skal du også indberette din klage til Sunny MeetingPoint.

Dog skal du huske at det er dit ansvar at læse alle dine rejsedokumenter grundigt igennem inden afrejse. 

 

Hvis du har klager til Sunny MeetingPoint, modtager vi din klage på vores mail SunnyMeetingPoint@gmail.com. Dog ønsker vi først, at du kontakter vores opholds koordinator på destinationen. Hvis ikke du kan få kontakt til denne person skal du spørger efter vores leder Amney, som vil være til stede det meste af tiden. Det er nemmere at løse problemet der hvor det sker, samt at personerne vil bedre kunne forstå omstændighederne. Hvis ikke du synes at din klage er blevet behandlet ordentligt, kan du derefter sende en mail til vores danske kontor der vil den blive behandlet på bedste vis. Det kan godt tage 1-2 uger før din kage er blevet behandlet samt at du vil modtage vores konklusion. 

 

Denne procedure er dannet, så vi kan behandle din klage hurtigst og på bedste vis. Hvis ikke du følger denne procedure, vil du hæmme vores evne til at hjælpe dig, samt tage længere ventetid, da vi skal konferere med vores team på Zanzibar. 

Vi fratræder derfor ansvaret for klagen hvis ikke den bliver behandlet som ovenstående, og dermed ikke er blevet gjort os opmærksomme.  

 

Mistet bagage/ ødelagt bagage

Sunny MeetingPoint hjælper dig med at få din bagage hvis den ikke kommer frem med dig, dog tager vi ikke ansvaret for den mistet bagage eller ødelagt bagage. Dette er din egen forsikring du skal kontakte hvis du kommer i denne situation. Vores personale vil altid være der for dig, men kan ikke gøre andet end at støtte dig og snakke med personalet i Zanzibar lufthavn.

 

Rabatter

Du kan som en gruppe på minimum 5 personer opnå en rabat på 10% på opholdet for alle i gruppen. Dette kan dog ikke kombineres med andre rabatter. Når gruppen tilmelder sig, skal alle medlemmer skrive de resterende medlemmers navne i kommentarfeltet. Rabatten vil kunne ses på den faktura, som du får tilsendt. 

Hvis du modtager nogle rabatter, skal du skrive det under bemærkninger ved din tilmeldelse. Derefter vil du blive bedt om at sende det dokument som har givet dig adgang til rabatten ind til vores mail. 

 

Ved tilmelding indgår du i følgende aftaler, som vi kan holde dig oppe på…

  • Når du opholder dig på Tamani School eller ved andre intuitioner, er du ansvarlig for at du følger de regler som Sunny MeetingPoint har opstillet, samt de regler der gælder for det pågældende sted. 

  • Hvis vi opfanger et problem eller tager dig i at bryde vores regler, vil du modtage en skriftlig advarsel, efterfulgt af en snak med vores opholds koordinator, som vil vurdere om din overtrædelse bliver efterfulgt af en bortvisning. 

 

bottom of page