top of page
EKSTRA OPLEVELSER
Du kan vælge, at tilkøbe flere aktiviteter på din rejse. Alle aktiviteterne vil du kunne tilkøber, når du befinder dig på Zanzibar. Du betaler derfor med valutaen: tanzanianske shillings (TSH). Dette gør at priserne er vejledende.
Læs mere om de unikke oplevelser nedenstående

Prison Island

Prison Island er en lille ø, der ligger ud for Zanzibar. Du kommer på denne tur ud til øen, hvor du kan hører om Prison Islands funktion, da der var slaver på Zanzibar. Her vil du høre historier, samt få en rundvisning på øen. Efter rundvisningen kan du komme tæt på de kæmpe skildpadder, som bor på øen, og fodre dem. Disse skildpadder har alderen alt imellem 1 dag – over 100 år. Skildpadderne er meget fredlige, og du skal derfor ikke være bange for at bevæge dig rundt om dem. 

På turen vil du også få snaks i form af frisk frugt, imens du kan ligge og slappe af på stranden. 

Pris: ca. 100 DKK

Snorkling Zanzibar - Sunny MeetingPoint

Snorkling

Hvis du ikke er så meget til at dykke, så er snorkling et godt alternativ, så du stadig får muligheden for at se Zanzibar’s smukke undervandsliv. Her kan du se en masse flotte fisk, koraler samt delfiner. 

Når du kommer på din snorkling tur, vil der være en guide, der ved hvordan han skal spotte alle fiskene, samt hvor deres skjulesteder er. Derfor vil du få en meget mere oplevelsesfuld tur. 

Du vil også få vand og frugt på båden, da du vil bruge det meste af dagen på denne aktivitet. 

Pris: 350 DKK

Kendwa​

I denne weekends pakke, vil du komme til smukke Kendwa, som er hjemmet for nok Afrikas flotteste strande. Weekendturen er en tur til paradis, hvor du skal komme tættere på dine medrejsende. Her skal I bo på et lækkert hotel lige ned til stranden. I pakken er der inkluderet en sunset cruise, hvor I kommer ud på vandet og ser en uforglemmelig solnedgang. 

Fra båden får I mulighed for at hoppe ud i vandet og bade i det kølige friske vand. Efter denne idylliske tur vil I blive sejlet tilbage, hvor hele rejsefamilien skal spise aftensmad sammen. 

Weekenden er helt jeres.

Det er også muligt, at tilkøbe en cykeltur til denne weekendtur. 

 

Dykning 

Du vil få mulighed for at dykke. En helt speciel oplevelse for livet. Når du vælger, at du gerne vil dykke, er det ikke et krav, at du har et dykkercerfikat. Du vil modtage undervisning af din dykkerlærer, som fortæller teorien bag det at dykke, forbereder dig på diverse senarier. Efter dette korte kursus vil du sammen med en dykkerinstruktør kunne dykke helt ned til 18m, hvor der gemmer sig en helt anden, men fantastisk verden. Du kan også være heldig at møde nogle flotte delfiner, der svømmer rundt i Zanzibars have. Dog skal du ikke være bange for hajer, som ikke findes tæt på Zanzibar. 

At komme ud og dykke på Zanzibar blandt deres verdenskendte koraler er en oplevelse, du sent vil glemme…

 

Pris: 1.300 DKK

Mainland tour​

Et most do når man kommer til Afrika er safari. Med Sunny MeetingPoint kan du og dine medrejsende komme ud og opleve den vilde savanne og dens fantastiske vilde dyr. Safari turen strækker sig over 4 dage i nationalparken Selous. 

Selous er kendt for sit store dyreliv, som ikke er svært at spotte! 

På mainland turen vil du primært være på safari turen, hvor din primære aktivitet er game drive. Dog er der også i turen inkluderet en tur ud til en sandbanke, hvor dine guides vil lave et bål. Her vil i observere krokodiller, flodhest og andre dyr der bevæger sig rundt i området. 

 

Turen er inkluderet 

* Alle måltider 

* 3 overnatninger på hotel

* Game drive i nationalparken Selous 

* Guides

* Færgeturen til Dar-es-Salaam

* Snacks i bilen

* Bål på Sandbakken 

Vigtigst af alt en oplevelse for livet!

 

 

!!! Bemærk at tilmeldingen til denne aktivitet sker under tilmeldingen, og betales inden afrejse. Der skal minimum være 4 tilmeldinger for at gennemføre turen.

 

Pris: 5.799DKK 

Surfing

Tilbring din dag på bølgen, fyldt med adrenalin, grin og en fed stemning! På surfing turen vil du blive undervist i surfing, så du selv kan prøve kræfter af med den populære aktivitet. Surfing turen er inkluderet snacks til turen, drikkevand, alt udstyr, transport samt undervisning. 
Mange surfere tager til Zanzibar får at opleve de flotte omgivelser, samt de gode bølger der har kurs imod Zanzibars Bounty strande. 

Det eneste du skal medbringe til turen er dit badetøj, håndklæde og vigtigst af alt massere af fed energi!

 

Pris: ca. 500 DKK

Safari blue 

En oplevelse, der byder på en afslappende dag ude på det smukke turkise hav. Her har du mulighed for at falde helt af og dykke ned under vandet. Her kan du møde en masse farverige fisk og nyde synet af den fredelige verden, som lever i det eventyrlige hav. På turen bliver du sejlet ud til forskellige fantastiske spots, hvor du vil få muligheden for at snorkle og dykke ned under havoverfladen. 

Til frokost kommer I ind på en lille ø, hvor de kendte afrikanske ord “Pole Pole” virkelig træder i kraft. Her får du muligheden for at slappe af på stranden eller shoppe i de små eksotiske butikker.

Turen er en heldags tur, hvor formålet er at nyde de smukke omgivelser, du lever i. Derudover vi du også få frisk frugt på turen samt kolde drikke. 

Pris: 350 DKK

Skrædder Zanzibar - Sunny MeetingPoint

Skrædder

Vi har kontakt til en skrædder, som kommer ud til Sunny House. Her kan du selv designe dit eget tøj. Du vil én af dagene forinden være ude og købe stof til dit tøj. Priserne på tøjet er afhængige af designet, samt om det er en kjole, trøje, bukser eller andet. 

Det er ikke dyrt af få syet tøj i Tanzania, og det giver dig muligheden for at designe din egen personlige stil. 

Pris: det afhænger af type tøj

Vilde skildpadder

Få en unik oplevelse på din weekendtur til Kendwa/Nungwi! 
Du får chancen for at komme ud og svømme med vilde skildpadder i forbindelsen af din weekendtur. Skildpadderne har et lille hjem, som fører ud til havet, og skildpadderne er derfor frie til at forlade området eller ej. Her kan du fodre de flotte skildpadder, samt tage masser af billeder til Instagram! 
Denne lille naturlige pool lægger hus til mange flotte, tamme skildpadder, store som små. 

Pris ca. 120 DKK

bottom of page