top of page

COVID - 19 INFORMATION 

Vi har valgt at aflyse alle rejser indtil August 2021. Her forventer vi, at vi igen kan sende frivillige ned til Zanzibar, og forsætte et sikkert program. Indtil da tager vi stadig imod tilmeldinger og kører med vores tryghedsgaranti så du igen kan bestille trygt. 

Vi forstår situationen som hele verden er i, i forhold til Covid-19, og gør derfor vores bedste for at guide dig efter omstændighederne. 

Du kan også følge med på hvad udenrigsministeriet anbefaler. Deres rejseguide bliver opdateret hver 14. dag. Vi holder os opdateret på udenrigsministeriets anbefalinger, og tillader os at tage kontakt til dig det vedkommer, hvis vi har flere informationer. 

Hold øje med rejsevejledningerne fra udenrigsministeriet her.

Tryghedsgaranti

Vi har lavet en tryghedsgaranti, som skal sikre dig når du bestiller en rejse. Det betyder at du trygt kan bestille en rejse, da vi giver dig alle dine penge retur, hvis vi ikke kan sende dig afsted på rejsen. Derudover har vi også indført, at du ikke behøver betale for din rejse får senest 1 måned før afrejse. Hvis vi ikke kan fuldføre rejsen, kan du vælge at flytte din rejse til en anden afrejse dato i fremtiden, eller modtage alle dine penge retur. 

Det eneste vi kræver af dig, er at du får taget en Corona test inden afrejse, så vi kan optimere sikkerheden mellem dig og dine medrejsende. 

HUSK: Sunny MeetingPoint er ikke ansvarlig for din flyrejse, og vi kan dermed ikke refundere din flyrejse. Vi anbefaler dig derfor at tilkøbe eller sikre, at du har en afbestillings forsikring inden du bestiller din flyrejse. 

Situationen på Zanzibar

Situationen på Zanzibar er relativ god i forhold til Covid-19. Hospitalerne tester deres patienter hvis nødvendigt og de oplever ikke at have Corona-patienter. Dette er en fordel, da Tanzania igen tager imod turister, frivillige og andre rejsende. Dog kræver det også at den danske stat siger OK. Vi venter stadig og håber at situationen snart bliver bedre i hele verden, så vi igen kan tage på eventyr sammen. 

Tanzania og Zanzibar er igang med at finde tilbage til en hverdag som før, dog med forbehold. Her ser vi at de stadig holder afstand, hoster og nyser i ærmet samt medbringer sprit når de bevæger sig rundt i byen. 

 

Vi holder hele tiden kontakten med de lokale på Zanzibar, og holder os opdateret på situationen. Vi er i dialog med en af hospitalerne derned som også vil hjælpe med de frivillige hvis der skulle opstå nogle medicinske situationer.  

Hvad kan du gøre? 

Vi anbefaler dig at følge de retningslinjer som sundhedsministeriet udsender (Dem kan du også findes her). Derudover kan du også følge med på WHO som også er opdateret på viden om Corona. 

Du har også  mulighed for at følge med i smitten rundt i verden her eller smittespredningen i Danmark her

Mange virksomheder lider desværre under Covid-19, og vi opfordre derfor alle til at støtte op om de lokale, de små virksomheder som de store. 

Hos Sunny MeetingPoint er vi så heldige, at vi ikke er en del af de organisationer eller virksomheder der lider og er presset til konkurs. 

Du skal derfor ikke frygte at bestille din rejse i 2021 hos os. 

Sidste opdateret d. 11 feb. 2021

bottom of page